728 x 90

Mercedes слага край на SLC/SLK

    Със скорошното лансиране на SLC Final Edition, Mercedes-Benz на практика се подготвя за края на производството на малкия си кросоувър. Серията ще бъде лимитирана и ще се продава само на определени пазари. По информация на Carscoops, немците нямат намерения да лансират директен наследник на SLC. Колегите от онлайн изданието са се свързали с компанията, която

    Със скорошното лансиране на SLC Final Edition, Mercedes-Benz на практика се подготвя за края на производството на малкия си кросоувър. Серията ще бъде лимитирана и ще се продава само на определени пазари.

    По информация на Carscoops, немците нямат намерения да лансират директен наследник на SLC. Колегите от онлайн изданието са се свързали с компанията, която е потвърдила, че засега SLC/SLK серията отива в историята.

    Макар и внезапно, решението хич не е лишено от логика. Сегментът на компактните открити автомобили, особено на тези с по-висока цена, е доста свит и търсенето е малко.

    На практика, след пенсионирането на открития двуврат Mercedes, в този клас ще останат моделите Mazda MX-5, BMW Z4 и Audi TT Roadster.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт