728 x 90

Chevrolet възроди Captiva, но само за Азия и Южна Америка

Chevrolet Captiva, един от популярните SUV автомобили на родния пазар до близкото минало, получи своята втора генерация. Тя бе представена по време на изложение в Тайланд. Ако по някаква причина дизайнът на машината ви се вижда познат, то най-вероятно това се дължи на факта, че новата Captiva на практика е ребрандирана версия на познатия в

Chevrolet Captiva, един от популярните SUV автомобили на родния пазар до близкото минало, получи своята втора генерация. Тя бе представена по време на изложение в Тайланд.

Ако по някаква причина дизайнът на машината ви се вижда познат, то най-вероятно това се дължи на факта, че новата Captiva на практика е ребрандирана версия на познатия в Китай Baojun 530 SUV.

Въпреки дължината си от 4.65 метра, Captiva ще се предлага като 5-местен автомобил в стандартната си версия. Срещу доплащане ще може да се постави трети ред седалки.

Засега не са ясни задвижващите агрегати, но най-вероятно машината ще получи 1.5-литров турбо бензинов мотор със 147 к.с. Изборът от трансмисии ще пада върху 6-степенна "ръчка" и CVT кутия.

В Тайланд цената започва от местния валутен еквивалент на около 31 600 долара. Продажбите ще стартират през втората половина на годината.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт