728 x 90

Как ви звучи идеята за нов SEAT Toledo на базата на 2020 Leon?

    За последен път SEAT разполагаше с модел с името Toledo през 2018 година. Тогава испанците продаваха малък седан, делящ общи технологии с Skoda Rapid. И двете коли се базираха на старата платформа на Volkswagen Golf 5 и бяха бюджетни предложения. Сега марката от Испания има ново поколение Leon, което използва най-модерните технологии на концерна Volkswagen

    За последен път SEAT разполагаше с модел с името Toledo през 2018 година. Тогава испанците продаваха малък седан, делящ общи технологии с Skoda Rapid. И двете коли се базираха на старата платформа на Volkswagen Golf 5 и бяха бюджетни предложения.

    Сега марката от Испания има ново поколение Leon, което използва най-модерните технологии на концерна Volkswagen Group. Дали това означава, че може да видим и нов Toledo?

    На този етап никой не може да каже със сигурност, но пък виртуална рисунка на X-Tomi Design ни дава ясна представа как може да изглежда подобен автомобил.

    Анализатори смятат, че SEAT ще продължи да инвестира средства в SUV гамата си и да развива спортния си бранд Cupra. Това, на практика, означава, че бъдеще за Toledo на този етап почти със сигурност няма.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт