728 x 90

Mercedes потвърди дебют на новия S-Class тази година

    Mercedes-Benz потвърди официално, че ще видим следващото поколение на топ лимузината S-Class по-късно тази година. Това стана чрез прес съобщение, в което марката коментира финансовите си резултати от 2019 година. Засега няма точна дата за големия дебют, но големите възможности са две – изложението в Женева следващия месец или това в Париж през есента. По-логичен

    Mercedes-Benz потвърди официално, че ще видим следващото поколение на топ лимузината S-Class по-късно тази година. Това стана чрез прес съобщение, в което марката коментира финансовите си резултати от 2019 година.

    Засега няма точна дата за големия дебют, но големите възможности са две – изложението в Женева следващия месец или това в Париж през есента. По-логичен избор изглежда есенния салон.

    Освен това, немците потвърдиха, че ще видим и първия компактен електрически кросоувър на марката през втората половина на годината. 

    Става дума за EQA, който е еко версията на новия GLA. Освен това, не е изключено към самия край на 2020 да бъде представен и EQS – EV варианта на пресния S-Class.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт