728 x 90

Търсите си военен Hummer? Имаме предложение за вас

Доста рядко на цивилния пазар се озовават автомобили Hummer с военно оборудване. Един такъв доста рядък автомобил се появи за продажба в американския щат Джорджия. Машината има 6.5-литров дизелов мотор под капака, който работи заедно с 4-степенна автоматична кутия. Разбира се, задвижването е 4х4. Както е видно от снимките, на борда ще имате всичко необходимо…

Доста рядко на цивилния пазар се озовават автомобили Hummer с военно оборудване. Един такъв доста рядък автомобил се появи за продажба в американския щат Джорджия.

Машината има 6.5-литров дизелов мотор под капака, който работи заедно с 4-степенна автоматична кутия. Разбира се, задвижването е 4х4.

Както е видно от снимките, на борда ще имате всичко необходимо… да се сражавате. Налице са различни щитове и поставки за оръжия, както и специални кевларени седалки.

Продавачът казва, че въпреки огромното си тегло от над три тона, возилото може да развива и поддържа скорост от около 130 км/ч.

Цената в момента е 52 500 долара като тук трябва да се спомене, че возилото е изцяло реставрирано и наскоро пребоядисано.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт