728 x 90

Първи детайли за новия Citroen C4 преди дебюта на 30 юни

След успешното навлизане на пазара на SUV моделите със C3 Aircross SUV и C5 Aircross SUV  (съответно с 300 000 и 200 000 продажби от лансирането им в края на 2017 г.), Citroën се подготвя за нов ключов етап, завръщайки се решителнона пазара на компактните хечбек автомобили, които играят основна роля на европейския пазар (през 2019 г.

След успешното навлизане на пазара на SUV моделите със C3 Aircross SUV и C5 Aircross SUV  (съответно с 300 000 и 200 000 продажби от лансирането им в края на 2017 г.), Citroën се подготвя за нов ключов етап, завръщайки се решителнона пазара на компактните хечбек автомобили, които играят основна роля на европейския пазар (през 2019 г. на тях се падат близо 28% от продажбите в сегмент C).

Новият ë-C4 – 100% ëlectric и новият C4 покриват всички очаквания, характерни за сегмента и предлагат модерна концепция на автомобил с характер, адаптиран към съвременния свят.Компактният хечбек на Citroën от ново поколение е с бензинов,  дизелов двигател или 100% електрически. Той е вдъхновен от своите клиенти, от начина по който те възприемат автомобила и разполага с всички необходими качества да разтърси един сегмент.

Новият компактен хечбек модел се предлага с 3 двигателя: 100% електрически, бензинов или дизелов, за да позволи на клиентите сами да изберат високотехнологичния двигател, който най-добре отговаря на техните нужди. ë-C4 – 100% ëlectric е петиятавтомобил, част от стратегията за електрификация на Citroën, след C5 Aircross SUV Hybrid, Ami, ë-Jumpy и ë-SpaceTourer.

Новият ë-C4 – 100% ëlectric и новият C4 са две версии на един модел с нова концепция и дръзка идентичност, заемащ полагаемото му се място в сърцето на сегмента. Повдигнатият силует успешно и находчиво съчетава елегантността и динамичността на хечбек с характерни за SUV автомобилите черти.

Аеродинамичен и с плавни линии, той разполага с всички отличителни белези на автомобилите Citroën и в същото време поставя началото на нов стил в гамата на марката. Уютното му и технологично купе веднага създава усещането за комфорт и има модерна визия.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт