728 x 90

Audi A4 получи освежено лице и нови технологии

Съвсем скоро, след като навърши 25 години, Audi A4 беше обновено отново. След минималния фейслифт от миналата година, немският премиум модел вече може да се похвали с малко по-значително обновление. Важно е да се отбележи, че цялата гама на модела получава фейслифт едновременно. Тя включва седан, комби, S4 и Allroad версии, като всички те получават

Съвсем скоро, след като навърши 25 години, Audi A4 беше обновено отново. След минималния фейслифт от миналата година, немският премиум модел вече може да се похвали с малко по-значително обновление.

Важно е да се отбележи, че цялата гама на модела получава фейслифт едновременно. Тя включва седан, комби, S4 и Allroad версии, като всички те получават идентични визуални подобрения.

Сред тях откриваме нова графика на фаровете с преместена локация на дневните светлини. Малки промени има и по радиаторната решетка, която вече изглежда малко по агресивно.

В интериора промените са сведени до минимум. Все пак, налице е нов 10.1-инчов дисплей за инфотейнмънт системата, която пък разполага с нов софтуер.

Моторната гама ще включва шест турбо агрегати с мощност от 150 до 342 к.с. Три от тях използват лека хибридна система, като интересното е, че тя използва 12-волтова електрическа система. Само двигателят в S4 ще използва 48-волтова система.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт