728 x 90

Audi A4/A5 и S4/S5: Вече и с пакети Competition

Audi предлага пакети Competition и Competitions Plus за A4/S4 и A5/S5. По-рано компанията от Инголщат свързваше тази опция за оборудване с моделите Audi RS4 Avant и RS5. И двата пакета са базирани върху линията за оборудване S Line, респ. върху S-моделите, и се доставят с допълнителни елементи, боядисани в гланцовочерно. Това се отнася за радиаторната

Audi предлага пакети Competition и Competitions Plus за A4/S4 и A5/S5. По-рано компанията от Инголщат свързваше тази опция за оборудване с моделите Audi RS4 Avant и RS5.

И двата пакета са базирани върху линията за оборудване S Line, респ. върху S-моделите, и се доставят с допълнителни елементи, боядисани в гланцовочерно. Това се отнася за радиаторната решетка, отворите за въздух, включително ребрата, както и за дифузора. В случая на Audi A4 има и лайстна за защита от удари на камъчета.

Освен това решетката Singelframe, четирите пръстена на Audi отпред и отзад и дизайнерският елемент под  предната колона са черни – както и корпусите на външните огледала в комбинация с пакета Plus. Задният спойлер също е боядисан, но не и при A5 Cabrio и A4 Avant с RS спойлер на покрива. За моделите S има надпис „Audi“ в черно и червено, тъмен хром преобладава върху блендите на ауспуха – това се предлага и за A4 и A5 с S Line.

Изключения има при A5 Cabrio: Крайните ауспухови тръби тук са в черен гланц, всички декоративни елементи, като рамката на предното стъкло, лайстните в долната част на прозореца, лентите на страничните прозорци и апликацията върху капака на контейнера за гюрука остават хромирани.

За пакета Competition Edition Plus има странични огледала в черно, LED прожекция на праговете с логото S, пакет за амбиентно осветление и – за моделите със 150 кВт – спирачни апарати, боядисани в червено. Включено е и декоративното фолио „Audi Rings“ в блестящочерно за задните врати или долната част на страничния панел в A5 Coupé и Cabriolet. За първи път се предлагат и потъмнени защитни стъкла на матричните LED фарове за моделите A4 и S4, както и матрични LED фарове с Audi лазерна светлина като допълнителни дълги светлини за A5 и S5. Тези опции преди бяха запазени за моделите RS.

Пакетите Competition Edition и Competition Edition Plus ще бъдат на разположение от януари 2023 г. Цените са 950 евро за Audi A4 и S4 и 1450 евро за A5 и S5. Plus пакетите струват 2450 евро (A4/S5) или 3150 евро за A5 и S5.

Източник: AMS.bg

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *