728 x 90

Renault планира още един малък кросоувър освен Captur

    Renault вече лансира новото поколение Clio, като моделът ще послужи за база на втора генерация Captur. Шпионски снимки показват, че това няма да е единственият нов кросоувър, който ще видим от френската марка. По данни на Motor1.com, компанията работи по още един повдигнат автомобил, който трябва да има близки до Captur размери, но да предлага

    Renault вече лансира новото поколение Clio, като моделът ще послужи за база на втора генерация Captur. Шпионски снимки показват, че това няма да е единственият нов кросоувър, който ще видим от френската марка.

    По данни на Motor1.com, компанията работи по още един повдигнат автомобил, който трябва да има близки до Captur размери, но да предлага задвижване на четирите колела.

    Шпионските снимки показват, че инженерите и тест шофьорите използват доста интересно муле за тестове, което се базира на вече спряното от производство предишно поколение Clio.

    Всичките три автомобила, Clio, Captur и новият кросоувър, ще споделят обща платформа, която ще позволява интегрирането на хибридно и изцяло електрическо задвижване.

    По предварителни очаквания, новият Captur ще се появи още до края на годината със старт на продажбите през първата четвърт на 2020 г. Скоро след него ще видим и чисто новия член на кросоувър гамата на Renault.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт