728 x 90

Това по всяка вероятност е новото Renault Kangoo

    Разполагаме с първо изображение, което разкрива следващото поколение на Renault Kangoo. Лесно се забелязва, че баничарката е вдъхновена от концепта Z.E. Concept, който видяхме по-рано тази година. По всичко личи, че размерите на модела ще се увеличат или поне така изглежда на пръв поглед. Kangoo получава стойка подобна на автомобил и къса с предишното си

    Разполагаме с първо изображение, което разкрива следващото поколение на Renault Kangoo. Лесно се забелязва, че баничарката е вдъхновена от концепта Z.E. Concept, който видяхме по-рано тази година.

    По всичко личи, че размерите на модела ще се увеличат или поне така изглежда на пръв поглед. Kangoo получава стойка подобна на автомобил и къса с предишното си изцяло работническо излъчване.

    Най-вероятно новото поколение на един от най-успешните представители на този сегмент ще се предлага само с 1.5-литров дизелов мотор или като изцяло електрически автомобил.

    Според различни източници ще видим новото Kangoo в пълния му блясък до няколко седмици. Очакваме дебютът да се състои още преди края на юни.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт