728 x 90

Ferrari винаги ще доставя по-малко коли, отколкото искат клиентите

Ferrari няма намерението да отговаря на огромния клиентски интерес към новите коли на марката. Вместо това, брандът от Маранело ще продължи за произвежда по-малко коли, отколкото се търсят. Целта на този ход е да се запази ексклузивността на марката. За пореден път тази стратегия се потвърждава от Енрико Гайера, който отговаря за маркетинговия отдел. Пред

Ferrari няма намерението да отговаря на огромния клиентски интерес към новите коли на марката. Вместо това, брандът от Маранело ще продължи за произвежда по-малко коли, отколкото се търсят.

Целта на този ход е да се запази ексклузивността на марката. За пореден път тази стратегия се потвърждава от Енрико Гайера, който отговаря за маркетинговия отдел.

Пред TheDrive той коментира, че "Ferrari винаги ще прави с една кола по-малко, отколкото пазарът иска." Този цитат идва от основателя на Ferrari, Енцо Ферари, който пръв повежда този тип стратегия.

Към момента Ferrari 812 Superfast има лист с изчакване между две и три години. Скоро на поточните линии се качва и откритата версия 812 GTS, като не е ясно колко хора ще могат да си я купят. Ясно е обаче, че и тук тиражът ще бъде силно ограничне.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт