728 x 90

Aston Martin потвърди официално за разговори с инвеститори

    През последните седмици съществуваха спекулации, които сочеха, че Aston Martin може да бъде продаден на нов мажоритарен собственик. По всичко личи, че това не са били само спекулации, тъй като британците официално потвърдиха, че са отворени за разговори с потенциални купувачи. Смята се, че Лаурънс Строл, канадски милиардер и собственик на отбора от Формула 1 Racing

    През последните седмици съществуваха спекулации, които сочеха, че Aston Martin може да бъде продаден на нов мажоритарен собственик.

    По всичко личи, че това не са били само спекулации, тъй като британците официално потвърдиха, че са отворени за разговори с потенциални купувачи.

    Смята се, че Лаурънс Строл, канадски милиардер и собственик на отбора от Формула 1 Racing Point, има сериозен интерес към бранда

    Различни репортажи сочат, че Строл иска да се възползва от доста ниската цена на акциите на фирмата, за да я закупи преди очаквания пазарен бум след лансирането на джипката DBX.

    Reuters съобщава също така и за сериозен интерес от компании от Европа и Азия без да назовава конкретни имена. В момента най-големият акционер в Aston Martin e базираната в Кувейт фирма Adeem/Primewagon.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт