728 x 90

Ново лого за Nissan

В патентните ведомства на Великобритания, Канада, Перу, Уругвай, Чили и Аржентина се появиха две нови заявки от японската компания Nissan. Първата намеква за вероятен ребрандинг, а втората показва възможното лого на приемника на 370Z. Що се касае общата емблема, то новото лого на Nissan е станало монохромно, двуизмерно, по-минималистично, без имитация на хромиране. Има две

В патентните ведомства на Великобритания, Канада, Перу, Уругвай, Чили и Аржентина се появиха две нови заявки от японската компания Nissan. Първата намеква за вероятен ребрандинг, а втората показва възможното лого на приемника на 370Z.

Що се касае общата емблема, то новото лого на Nissan е станало монохромно, двуизмерно, по-минималистично, без имитация на хромиране. Има две дъги, намекващи на окръжност и наименование на марката в средата. Не е изключено, новата емблема да получат бъдещите елмобили на Нисан, като Ariya, например.

Втората емблема – това е буквата "Z", която ще притежава следващото поколение Nissan Z. Новото лого има засечка в средата и е почти идентично на "значката" в оригиналния Nissan 240Z от 1971 година. Предполага се, че спортната кола от ново поколение може да дебютира още през тази година.

Според слуховете, новият Nissan Z може да получи името 400Z, което говори за по-мощен двигател V6. Актуалното поколение 370З се задвижва от 3,7-литров V6 мотор за 332 к.с. стандартно и 350 к.с. във версия Nismo.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт