728 x 90

Ferrari се надява да възобнови производство на 14 април

    Ferrari беше една от автомобилните компании, които първи прибегнаха до временно спиране на производствената си дейност. Както е известно, ситуацията с коронавирус в Италия е може би най-неприятна от целия свят и именно това наложи този ход. Сега производителят на суперколи излезе с официално съобщение, в което се посочва, че производството трябва да се поднови

    Ferrari беше една от автомобилните компании, които първи прибегнаха до временно спиране на производствената си дейност. Както е известно, ситуацията с коронавирус в Италия е може би най-неприятна от целия свят и именно това наложи този ход.

    Сега производителят на суперколи излезе с официално съобщение, в което се посочва, че производството трябва да се поднови на 14 април. Това ще стане факт, само ако фирмите-доставчици работят и могат да доставят необходимите компоненти за производството.

    Ferrari ще разпространи повече информация относно финансовото си състояние по време онлайн пресконференция в началото на май. Тогава ще станат ясни и мерките за подпомагане на служителите на фирмата в кризисния период.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт