728 x 90

Можеш да спечелиш това Audi Q7 3.0 TDI S-line – само определи пробега му!

Твърдиш, че разбираш от коли? Обичаш да спориш с приятели на тема автомобили втора ръка? Можеш да различиш "превъртяна" кола от такава на реален пробег? Сега имаш възможността да докажеш всичко това и да си спечелиш страхотна награда! Този черен Audi Q7 с 3.0-литров дизелов мотор може да бъде твой. Трябва да определиш пробега му,

Твърдиш, че разбираш от коли? Обичаш да спориш с приятели на тема автомобили втора ръка? Можеш да различиш "превъртяна" кола от такава на реален пробег? Сега имаш възможността да докажеш всичко това и да си спечелиш страхотна награда!

Този черен Audi Q7 с 3.0-литров дизелов мотор може да бъде твой. Трябва да определиш пробега му, да регистрираш прогнозата си на сайта на МПС Експерт и да се надяваш наистина да си дал добро и точно предположение. Е, не трябва да уцелиш точната цифра – достатъчно е да си най-близо до нотариално заверения в началото на напреварата пробег.

Разгледай снимките внимателно – някои от тях може да те насочат към пробега на немския луксозен SUV. Ето и какви са точните стъпки за участие в играта:

– Влез в профила си в платформата МПС Експерт;

– Дай най-точното предположение за пробега на автомобила на база анализ на състоянието му и информацията, която ти даваме за него;

– Заплати своята такса участие чрез системата на ePay, на банкомат или в офис на EasyPay.

– Стискай палци!


Още от родния пазар: Skoda Octavia на метан с 345 000 км. стана на 121 000 км. в България


 

 

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт