728 x 90

Всички бройки VW ID.3 за България за 2020 г. са вече продадени

    Както стана ясно още през септември миналата година, Volkswagen ще предлага електрическия си модел ID.3 и в България. Резервации за модела се приемаха срещу депозит от 2000 лв. Ето какво казаха от марката преди няколко месеца. "В България възможността за предварителна резервация на модела също е валидна. Срещу сумата от 2000 лв., най-нетърпеливите могат да

    Както стана ясно още през септември миналата година, Volkswagen ще предлага електрическия си модел ID.3 и в България. Резервации за модела се приемаха срещу депозит от 2000 лв. Ето какво казаха от марката преди няколко месеца.

    "В България възможността за предварителна резервация на модела също е валидна. Срещу сумата от 2000 лв., най-нетърпеливите могат да заявят своето желание да притежават от първите бройки на високотехнологичния ревиолючционен модел ID.3."

    Сега стана ясно, че пълната производствена квота за нашата страна за 2020 година е вече заета от клиенти. Става дума за 30 бройки от модела, които са били предварително запазени срещу споменатия депозит.

    Колите са вече капарирани като в най-близко време предстои да бъдат финализирани договорите за покупко-продажбата им. Очаква се първите екземпляри от ID.3 да пристигнат през юли тази година.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт