728 x 90

Да превърнеш "полицейска" Astra в мини Audi R8

Терминът тунинг обикновено използваме, когато говорим за доработена кола с вкус, знание и възможности. Не точно такъв е случаят с този Opel Astra от второто поколение на модела. Става дума за червен хечбек с пет врати, който е превърнат в микс от няколко други машини. Отпред определено виждаме влияния от Audi R8, a в задницата

Терминът тунинг обикновено използваме, когато говорим за доработена кола с вкус, знание и възможности. Не точно такъв е случаят с този Opel Astra от второто поколение на модела.

Става дума за червен хечбек с пет врати, който е превърнат в микс от няколко други машини. Отпред определено виждаме влияния от Audi R8, a в задницата долавяме препратки към Mazda RX-8.

Макар и крайният резултат да не е много впечатляващ, работата по проекта е наистина интересна. Както е видно от снимките, страничните панели са изработени от ламарина и следват предварително зададен контур, изработен от стомана.

Обикновено сме свикнали да виждаме подобни преработки по каросерията от различни олекотени и далеч по-лесни за работа материали, но тук подборът е наистина сериозен.

Истината е, че сме впечатлени от знанията и техническите възможности на майсторите, изпълнили идеята. Щеше да е чудесно, ако цялостният проект беше малко по-премислен по начало.

Повече детайли можете да видите тук.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт