728 x 90

Irmscher Astra GSe е още по-спортна и агресивна

  Едва излязъл на пазара, Opel Astra GSe вече може да се похвали с цяла тунинг програма от специалиста Irmscher Irmscher е едно от традиционните имена, когато става дума за тунинг на автомобили на марката от Рюселсхайм. Компанията е известна със своите качествени доработки, а сега за пореден път реагира изключително бързо на излизането на нов

  Едва излязъл на пазара, Opel Astra GSe вече може да се похвали с цяла тунинг програма от специалиста Irmscher

  Irmscher е едно от традиционните имена, когато става дума за тунинг на автомобили на марката от Рюселсхайм. Компанията е известна със своите качествени доработки, а сега за пореден път реагира изключително бързо на излизането на нов модел на Opel. Plug-in хибридният спортист Astra GSe тъкмо излиза на пазара, но от Irmscher вече имат цял асортимент от предложения за него.

  Задвижването засега остава непроменено, но затова пък оптичният пакет е впечатляващ. В него се вклюват допълнителни аеродинамични елементи като престилки на броните, прагове, спойлери и т.н., като всички те са решени в типичния стил на Irmscher. По отношение на колелата клиентите имат богат избор от три специални дизайна, носещи имената Cosmo Star (19 цола), High Star (19 цола) и Turbo Star (18 цола), а покритието им може да бъде диамантено или в черно. Спортните пружини намаляват клиренса с до 30 мм.

  Прочети още:
  Porsche Panamera (2024): Трето и последно поколение с ДВГ

  Интериорът може да бъде облагороден с дизайнерски прагове от неръждаема стомана, специални стелки и специален декор за централната конзола. Най-впечатляващото предложение тук обаче са изисканите кожени тапицерии, които могат да бъдат изработени в различни цветове.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *