728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Колко време ще издържат без масло – Honda Civic срещу Ford Focus и Peugeot 206 (видео)

Днес ви представяме малко по-различен сравнителен тест на три модела. Е, не става дума за нови автомобили, а за коли втора ръка, които са сред доста популярните у нас. В надпреварата се включват Honda Civic, Ford Focus и Peugeot 206. Дисциплината е доста нетрадиционна – кой автомобил ще издъжи най-много време без масло и охладителна

Днес ви представяме малко по-различен сравнителен тест на три модела. Е, не става дума за нови автомобили, а за коли втора ръка, които са сред доста популярните у нас.

В надпреварата се включват Honda Civic, Ford Focus и Peugeot 206. Дисциплината е доста нетрадиционна – кой автомобил ще издъжи най-много време без масло и охладителна течност в двигателя.

За целта маслото и антифриза и от трите коли се източват, а на педала на газта се слага голям камък, който гарантира, че двигателят ще бъде постоянно на ограничител.

Резултатът – Focus се предава след около 20 секунди, а след още толкова надпреварата напуска и френският автомобил. Победител е Honda, а финалният резултат след куп мъчения е наистина изненадващ.

Прочети още:
Драг състезание: Луксозни V12 лимузини на старта (видео)

 

Autoclub.bg
ADMINISTRATOR
ПРОФИЛ

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget