728 x 90

VW Passat B3 1.6 TD – като нов след 17 години на произвола! (видео)

    Преди няколко седмици ви запознахме с един червен Volkswagen Passat от третото поколение на модела. Комбито е нещо като звезда в YouTube поради начина, по който успя да запали 1.6-литровия си дизелов двигател след 17 години в забвение. Сега историята продължава, тъй като собственикът на возилото реши да го върне към живот. За целта са

    Преди няколко седмици ви запознахме с един червен Volkswagen Passat от третото поколение на модела. Комбито е нещо като звезда в YouTube поради начина, по който успя да запали 1.6-литровия си дизелов двигател след 17 години в забвение.

    Сега историята продължава, тъй като собственикът на возилото реши да го върне към живот. За целта са прегледани част от механизмите по автомобила и след като техническото състояние е задоволително се пристъпва към грижа за външния вид.

    В ново 22-минутно видео проследяваме как машината от 1991 година бива измита детайлно, пастирана, полирана и цялостно освежена отвътре. Освен това, за още по-цялостен резултат, комбито получава нови джанти, а пластмасовите детайли са обработени с пистолет за горещ въздух.

    Можем спокойно да кажем, че в края резултатът е много добър. Да, не всичко е перфектно, но няма как да бъдем перфекционисти при обстоятелствата, в които е живял автомобилът през последните 17 години.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт