728 x 90

10-тонен Камаз лети над 30 метра в подготовка за рали (видео)

За някои хора Камаз е просто производител на товарна техника от Русия, но зад името на компанията се крият и множество успехи. Руснаците са рекордьор по титли на рали "Дакар" с 14 триумфа, като от тима могат да се похвалят и с победи в ралито "Пътят на коприната". В началото на следващия месец започва поредното

За някои хора Камаз е просто производител на товарна техника от Русия, но зад името на компанията се крият и множество успехи. Руснаците са рекордьор по титли на рали "Дакар" с 14 триумфа, като от тима могат да се похвалят и с победи в ралито "Пътят на коприната".

В началото на следващия месец започва поредното издание на надпреварата, като Кама се готви усилено за нея. Има ли по-добър начин за подготовка на 10-тонен камион с 1000 к.с. от 37-метров скок?

Точно това сътвориха Едуард Николаев и неговия отбор в тест на новите гуми на камиона от Continental. Предстоят още изпитания и настройки по машината, като крайният срок е 7 юли. Тогава на Червения площад в Москва ще бъде дадено началото на поредното издание на маратонското състезание, което ще обхване над 9500 километра и ще приключи в Китай.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт