728 x 90

Да създадеш напълно достоверно умалено копие на колата си

Да създадеш напълно достоверно умалено копие на колата си

Ето това се казва истински VW фен!

Привързаността към дадена автомобилна марка е доста широко проявена у нас. Обичаме да сме част от клубове, да ходим на събори, да си слагаме клубни лепенки и какво ли още не. Изобщо, да показваме принадлежността си към любимия автомобилен бранд по всевъзможни начини.

Но един фен на Volkswagen в България – и по-точно на модела Passat – достигна ново равнище на привързаността си към любимата кола. Става дума за Румен Иванов, който създаде достоверно умалено копие на личния си автомобил, Passat R36. 

За база Румен използва моделче на фирмата OTTO – единствената, която предлага комби автомобил със спецификации като тези на неговия. Базата е синя, но автомобилчето е пребоядисано в сигнално оранжев цвят, точно какъвто носи и реалният автомобил.

Като две капки вода… но в различен мащаб

Отново по подобие на реалния автомобил, воланът със специфична форма идва от донор VW Golf. Като допълнение моделчето се сдобива с функциониращо LED осветление отвън и отвътре. За капак, и джантите имат пълно съвпадение.

Освен, че проектът е отнел доста време – можете да видите в галерията колко ръчен труд е погълнал, той хич не е бил и евтин. Базовият модел, с който стартират доработките, струва 178 долара преди доставка.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт