728 x 90

Стартът на Премиум Рали София – Свети Влас 2016 наближава

    Броени месеци ни делят от лятото, а заедно с него и от старта на едно от най-вълнуващите събития за автомобилните фенове – Премиум Рали София – Свети Влас. Превърнало се в традиция, за четвърта поредна година ралито съчетава атрактивни изпитания за отборите, тематични партита и завладяващи дестинации по време на маршрута през сезон 2016. Официалният

    Броени месеци ни делят от лятото, а заедно с него и от старта на едно от най-вълнуващите събития за автомобилните фенове – Премиум Рали София – Свети Влас. Превърнало се в традиция, за четвърта поредна година ралито съчетава атрактивни изпитания за отборите, тематични партита и завладяващи дестинации по време на маршрута през сезон 2016.

    Официалният старт на ралито ще се състои на 10.06.2016г. в един от най-популярните черноморски курорти в България – Свети Влас, като на предишния ден участници и приятели на ралито ще „подгреят“ на обещаващо старт парти. В четиридневното пътешествие, което стартира от Марина Диневи, ще се включат автомобили като Porsche Turbo S TechArt, Nissan GT-R Black Edition, Audi RS7 Dynamic +, Bentley Continental GT S, Mercedes SL AMG, както и такива, които са единични бройки за България.

    Тазгодишното рали ще премине през град Велинград, където любителите на мощните и атрактивни автомобили ще имат възможност да им се насладят отблизо. От там отборите ще потеглят към град Разлог, за да изпитат удоволствието от неустоимите гледки и удобства, които предлага комплекс „Пирин Голф и Кънтри Клуб”, след което маршрутът ще ги отведе до писта Серес в Гърция, за да покажат и премерят възможностите на суперавтомобилите и шофьорските си умения. След изпитанията на писта Серес отборите ще се отправят към град Солун, а там организаторите са подготвили тематично парти по повод посещението на Премиум Рали София-Свети Влас в града.

    На връщане към България водачите на суперавтомобилите ще преминат през град Сандански, а финалът, който ще включва специално шоу за всички фенове на адреналина и мощните автомобили, ще се състои в град София пред хотел „Маринела” на 13.06.2016г.

    За четвърта година Премиум Рали София – Свети Влас апелира за толерантност на пътя и разумно шофиране! Повече информация за ралито и условия за участие могат да бъдат намерени на premiumrally.com.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт