728 x 90

Специален часовник от Land Rover и Zenith

Zenith работи съвместно с Land Rover за създаването на специален модел часовник, с който да отбележат преобразяването на Defender в автомобилна икона на XXI век. Подобно на легендарния всъдеход, Defy 21 Land Rover Edition е модерен, издръжлив и много желан. Часовниците ще бъдат лимитирани до 250 броя и тяхното излизане ще съвпадне с официалното представяне

Zenith работи съвместно с Land Rover за създаването на специален модел часовник, с който да отбележат преобразяването на Defender в автомобилна икона на XXI век. Подобно на легендарния всъдеход, Defy 21 Land Rover Edition е модерен, издръжлив и много желан.

Часовниците ще бъдат лимитирани до 250 броя и тяхното излизане ще съвпадне с официалното представяне на новия Defender. Изданието Defy 21 Land Rover е последното постижение от четиригодишното партньорство между Land Rover и швейцарския производител на часовници.

Изданието Defy 21 Land Rover представлява цялостно пресъздаване на иконичния хронограф от 21-ви век от Zenith в нов минималистичен вид. Часовникът е изработен със специална титаниева рамка, която поглъща светлина от всички ъгли, за да се подчертае по-добре фасетираната му повърхност.

Циферблатът на Defy 21 Land Rover Edition изглежда като едно цяло с матовия си сив цвят, което създава един по-различен вид от стандартните версии на Defy 21. Маркерите в оранжев и бял цвят добавят четливост и контраст на дисплея.

Чрез специално гравирана рамка, дисплеят предлага хронографния механизъм на El Primero 21 и е във формата на джантата с 5 спици на Land Rover. Подобно на различните пакети, които се предлагат с Defender, за да се гарантира перфектната приспособимост към различни нужди на шофиране, така и Defy 21 Land Rover Edition се предлага с две каишки: "Adventure" с текстурирана гума за всякакъв терен и "Country", включваща сива гумена каишка с ефект от плат и оранжеви шевове.

Преди това Zenith и Land Rover са си сътрудничили за създаването на часовници El Primero Range Rover, Chronomaster El Primero Range Rover Velar и Defy Classic Evoque.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт