728 x 90

Mercedes тества новия S-Class в България, родните катаджии направиха инспекция

    Няма шега, няма измама. Прототип на следващото поколение Mercedes-Benz S-Class се намира на територията на София и района за предсерийни тестове. Tова, естествено, предизвика интереса на контролните органи в столицата. Снимки дело на С.Калчев, публикувани първоначално от колегите ни от AutoBild, показват патрулен автомобил в квартал Горубляне, спрян зад силно замаскиран S-Class. В момента на снимките

    Няма шега, няма измама. Прототип на следващото поколение Mercedes-Benz S-Class се намира на територията на София и района за предсерийни тестове. Tова, естествено, предизвика интереса на контролните органи в столицата.

    Снимки дело на С.Калчев, публикувани първоначално от колегите ни от AutoBild, показват патрулен автомобил в квартал Горубляне, спрян зад силно замаскиран S-Class. В момента на снимките протича проверка от страна на представител на КАТ.

    Можем само да гадаем какви въпроси са били зададени и какви отговори са били получени, но знаем със сигурност, че българското законодателство не припознава камуфлажираните прототипи като законни участници в движението по пътя.

    Най-вероятната причина за посещението на бъдещия нов флагман на немците е работата по системи от интериора от страна на фирми, пряко свързани с Mercedes-Benz. В случая, по всяка вероятност става дума за Visteon.

    За да получите по-цялостна представа за прототипа, по-долу прилагаме видео с аналогичен тестови автомобил S-Class, който е заснет преди около месец по време на изпитания в Германия.


    Mercedes тестваше и актуалния A-Class в България


     

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт