728 x 90

Opel създаде програма e-MOBILITY за собствениците на електрически модели на марката

  Електрическата мобилност е част от нашето настояще и план за по-добро бъдеще. Възможността хората да се придвижват с автомобил, който не отделя вредни емисии в атмосферата е тема, която вълнува всички. Opel работи в тази посока и планът на марката е да електрифицира всички модели от гамата си до 2028 година. Електрическите автомобили имат много

  Електрическата мобилност е част от нашето настояще и план за по-добро бъдеще. Възможността хората да се придвижват с автомобил, който не отделя вредни емисии в атмосферата е тема, която вълнува всички. Opel работи в тази посока и планът на марката е да електрифицира всички модели от гамата си до 2028 година.

  Електрическите автомобили имат много предимства – екологични са, лесни за поддръжка, безшумни, комфортни и икономични (безплатно паркиране в синя и зелена зона, по-евтино зареждане – с ток, спестявате от консумативи каквито са моторно масло, антифриз и други).

  Специално за собствениците на електрически автомобили, Opel създаде програма OPEL e-MOBILITY в България, която дава допълнителни преференции и предимства, от които могат да се възползват.

  При закупуване на 100% електрически автомобил от гамата модели на OPEL собственика получава безплатно карта OPEL e-MOBILITY, която автоматично го включва в програмата.

  В допълнение към всички услуги и преимущества, които членовете на програмата получават, сега ще имат и подарък зарядна станция тип Wallbox, която ще им гарантира спокойствие за зареждане на техния електрически автомобил.

  Повече информация за програмата може да бъде видяна в сайта на марката или да получите от търговците в дилърствата на Opel:

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *