728 x 90

Ф1: Чуйте двигателя на новото ферари (видео)

Новият сезон във Формула 1 приближава стремително: първата машина ще бъде показана още на 11 февруари ("Ферари"), а на 18-и всички отбори ще бъдат поканени на първите официални тестове. Но на практика запознанството с новите болиди вече започна с "Мерцедес", след като световните шампиони разкриха звука от новия си болид W11. След немците запис на

Новият сезон във Формула 1 приближава стремително: първата машина ще бъде показана още на 11 февруари ("Ферари"), а на 18-и всички отбори ще бъдат поканени на първите официални тестове. Но на практика запознанството с новите болиди вече започна с "Мерцедес", след като световните шампиони разкриха звука от новия си болид W11.

След немците запис на първото запалване на двигателя публикуваха и от "Ферари". Но звукът от силовата установка озадачи всички тифози, след като в средата на записа отчетливо се чуват странни промени в тоналността – сякаш моторът не е настроен по нужния начин и затова при него възникват прекъсвания.

Към момента девет отбора от Формула 1 са оповестили датите с презентациите на новите болиди. Първи своята машина ще покаже Ферари. Единственият тим, който не е определил датата, остава Ред Бул.

График на презентациите на новите болиди от Ф1:
«Ферари» – 11 февруари
«Рено» – 12 февруари
«Макларън» – 13 февруари
«Алфа Таури» – 14 февруари
«Мерседес» – 14 февруари
«Рейсинг Пойнт» – 17 февруари
«Уилямс» – 17 февруари
«Алфа Ромео» – 19 февруари
«Хаас» – 19 февруари

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт