728 x 90

Формула 1: Mercedes-AMG F1 показа новия болид W11

Шесткратният притежател на "Купата на конструкторите" във Формула 1 – отборът Mercedes-AMG F1, показа своя нов болид за сезон 2020. Пред машината, която е получила индекс W11 EQ Performance, предстои снимачен ден, в рамките на който зад руля ще седната двата пилота от тима. Пълноценните тестове ще започната на 19 февруари в Барселона. Наскоро Mercedes-AMG

Шесткратният притежател на "Купата на конструкторите" във Формула 1 – отборът Mercedes-AMG F1, показа своя нов болид за сезон 2020. Пред машината, която е получила индекс W11 EQ Performance, предстои снимачен ден, в рамките на който зад руля ще седната двата пилота от тима. Пълноценните тестове ще започната на 19 февруари в Барселона.

Наскоро Mercedes-AMG F1 показа новата ливрея на "Сребърните стрели", на които са се появили тъмночервени цветове и емблеми на новия партньор – компанията Ineos. Освен това, има лога на компютърната компания AMD. Ще отбележим, че през тази година върху болидите са съхранени червените звезди – в памет на Ники Лауда.

Що се касае състава на пилотите, то след напускането на Нико Розберг в Mercedes той не е сменяван. В него са финландецът Валтери Ботас, както и световният първенец Люис Хамилтън от Великобритания, който през 2020 година ще води битката за седемкратен шампион във Формула 1.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт