728 x 90

Примерна визия за Opel Grandland X

Догодина Opel ще продължи разширяването на моделната си гама, като този път немците ще наблегнат на SUV автомобилите. През 2017 г. ще видим две допълнения към Mokka X – Crossland X и Grandland X. Първата от двете машини със странни имена ще се появи през първата четвърт на годината, а през есента чакаме и малко

Догодина Opel ще продължи разширяването на моделната си гама, като този път немците ще наблегнат на SUV автомобилите. През 2017 г. ще видим две допълнения към Mokka X – Crossland X и Grandland X.

Първата от двете машини със странни имена ще се появи през първата четвърт на годината, а през есента чакаме и малко по-голямото предполжение.

Grandland X ще има приблизително размерите на Peugeot 3008, като на борда ще разполага с модерни системи като автоматични дълги светлини, адаптивен круиз контрол, асистиращи и защитни системи.

Задвижването ще бъде поверено на познати дизелови и бензинови двигатели с турбо, които ще работят в тандем с 6-степенни механични или автоматични скорости.

Що се отнася до визията, очакваме тя да бъде сълно вдъхновена от дизайна на Mokka X и Astra, носейки техните характерни елементи и типичната за Opel предна част.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт