728 x 90

Irmscher Grandland GSe получава още повече хибридна спортност

  Тунинг терапията от базираната в Ремшалден специализирана фирма Irmscher се ограничава до визията и ходовата част. С варианта GSe на Grandland марката Opel разполага в своята гама с хибриден SUV модел с мощност 300 к.с. Като GSe той е проектиран още фабрично в Рюселсхайм да бъде по-спортен от своите събратя. Управлението е по-директно, а ходовата

  Тунинг терапията от базираната в Ремшалден специализирана фирма Irmscher се ограничава до визията и ходовата част.

  С варианта GSe на Grandland марката Opel разполага в своята гама с хибриден SUV модел с мощност 300 к.с. Като GSe той е проектиран още фабрично в Рюселсхайм да бъде по-спортен от своите събратя. Управлението е по-директно, а ходовата част е настроена за максимално добро управление и комфорт.

  Колела и окачване

  Въпреки вече спортната базова настройка на GSe домашният тунер на Opel – фирмата Irmscher, твърди, че е открила начин да извлече повече от нея. По-късите пружини за спортното окачване снижават каросерията с още 30 мм и се твърди, че осигуряват още по-голяма странична динамика. Новите джанти от лека сплав са проектирани от Irmscher в същия дух. Става дума за джанти Heli Star с диаметър 20 цола и дизайн с пет спици, които се предлагат в черна или полирана отпред версия. По желание може да се избере капачка на главината с алюзия за моторните спортове, като акцент в различни цветове. Пълният комплект колела с гуми 235/40 струва от 2350 евро. Алтернативно могат да бъдат монтирани 19-цолови джанти High Star с гуми 235/45 (пълен комплект от 2150 евро). 

  Страничните части на Grandland могат да бъдат допълнени с опционални овални тръбни стъпенки в черно или от полирана неръждаема стомана (от 768 евро). В списъка с опции има и декоративни комплекти с надписи Irmscher (от 116 евро). Irmscher не се намесва в хибридното задвижване на Grandland.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget

  Спорт