728 x 90

Кемпер на базата на Mercedes X-Class ще ви струва над 200 хил. долара

Mercedes-Benz официално не предлага кемпер доработка на първия пикап в своята история, X-Class, но немската фирма Matzker вече разполага с такъв пакет. Срещу 205 000 долара компанията ще ви предложи напълно оборудван дом на колела, готов за всякакви пътувания в природата. Основното помещение на този кемпер е изградено от олекотена стомана с черно матово покритие. Ппокривът

Mercedes-Benz официално не предлага кемпер доработка на първия пикап в своята история, X-Class, но немската фирма Matzker вече разполага с такъв пакет. Срещу 205 000 долара компанията ще ви предложи напълно оборудван дом на колела, готов за всякакви пътувания в природата.

Основното помещение на този кемпер е изградено от олекотена стомана с черно матово покритие. Ппокривът на кемпера се разгъва и отваря пространство за голямо двойно легло. На борда пътниците разполагат с няколко големи стоманени шкафа, мивка, хладилник, фурна и други.

Цените на доработката започват от 100 000 долара, но в зависимост от пожеланите екстри, а и използваните материали, стигат до над двойно на стартовата цена. Разбира се, в тази сума не влиза стойността на самия автомобил X-Class, който трябва да бъде осигурен от клиента.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт