728 x 90

Нарисуваха новия Chevrolet Corvette

    Дебютът на изцяло новия Chevrolet Corvette е изключително близо. Американската спортна кола ще премине към централно разположен мотор, което ще доведе до сериозни промени в дизайна. В опит да предвиди визията, потребител на форума MidEngineCorvetteForum.com нарисува машината със специфичните особености на пропорциите, характерни за коли с централен двигател. Най-мощната версия на новия Corvette ще се

    Дебютът на изцяло новия Chevrolet Corvette е изключително близо. Американската спортна кола ще премине към централно разположен мотор, което ще доведе до сериозни промени в дизайна.

    В опит да предвиди визията, потребител на форума MidEngineCorvetteForum.com нарисува машината със специфичните особености на пропорциите, характерни за коли с централен двигател.

    Най-мощната версия на новия Corvette ще се задвижва от V8 двигател с две турбини, като се очаква мощността му е да е 900-1000 конски сили. Засега не е потвърдено, но се очаква моделът да прерасне в серия от коли, които ще се предлагат едновременно с Corvette, който е при дилърите и днес.

    Някои дилъри на марката в САЩ вече приемат депозит за новия Corvette, въпреки че никой от клиентите не е виждал колата на живо. Предполага се, че най-накрая тя ще дебютира през лятото с доставки започващи в началото на следващата година.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт