728 x 90

Mercedes-Benz X-Class със специална версия за колоездачи

Полските тунери от Carlex Design представиха специалната версия на пикапа Mercedes-Benz X-Class, която е предназначена за любителите на велосипедния спорт. Една от доработките включва дори специална каравана! Специалният проект Exy Viale Bike Tour Set се състои от пикап и прицеп. Първият може да се похвали с пакет от карбон, в това число разширени колесни арки,

Полските тунери от Carlex Design представиха специалната версия на пикапа Mercedes-Benz X-Class, която е предназначена за любителите на велосипедния спорт. Една от доработките включва дори специална каравана!

Специалният проект Exy Viale Bike Tour Set се състои от пикап и прицеп. Първият може да се похвали с пакет от карбон, в това число разширени колесни арки, нов капак, задна броня и т.н. Плюс специална червено-бяла ливрея и 22-цолови колела.

В товарния отсек има специална стойка, която поема три велосипеда. При това "байковете" са разположени над шасито и затова остава достатъчно място за превоз на друга екипировка. Що се касае караваната, то вътре има четири спални места, вана и кухня.

Този тунинг от Carlex Design може да стане последен за Mercedes-Benz X-Class, тъй като пикапът се сваля от производство. Последните екземпляри ще слязат от конвейера на завода на марката в Барселона през май тази година. Това е свързано с намерението на концерна Daimler да съкрати разходите, както и заради слабото търсене.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт