728 x 90

Последен шанс за дизелите – намаляват NOx с около 25 процента

    Представители на най-големите автомобилни марки в Германия ще се срещнат днес в Берлин с правителството на Германия. Двете страни ще дискутират начини за намаляване на NOx емисиите от дизеловите коли. Производителите ще се опитат сячески да запазя дизела на пазара, тъй като той представлява над 40 процента от общите продажби в страната. Тяхното предложение ще

    Представители на най-големите автомобилни марки в Германия ще се срещнат днес в Берлин с правителството на Германия. Двете страни ще дискутират начини за намаляване на NOx емисиите от дизеловите коли.

    Производителите ще се опитат сячески да запазя дизела на пазара, тъй като той представлява над 40 процента от общите продажби в страната.

    Тяхното предложение ще бъде софтуерен ъпдейт на Евро 5 и Евро 6 дизелови коли, като по този начин ще се намали количеството на изхвърляни емисии на азотни окиси с поне 25 процента средно.

    Балансирането на проблема в автомобилната индустрия е доста важно нещо за икономиката на Германия, тъй като в автомобилния сектор работи всеки пети работещ в страната.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт