728 x 90

Kangoo Z.E. Concept загатва за следващото поколение баничарка

Renault разкри студията Z.E. Concept. Както името й говори, тук става въпрос за концепт, който предшества следващото поколение на популярния автомобил за работа Kangoo. В частност, французите говорят по-скоро за електрическата версия на модела, която се очаква да завладява все по-голям пазарен дял спрямо моделите с двигател с вътрешно горене. Разликите в дизайна със сегашното

Renault разкри студията Z.E. Concept. Както името й говори, тук става въпрос за концепт, който предшества следващото поколение на популярния автомобил за работа Kangoo.

В частност, французите говорят по-скоро за електрическата версия на модела, която се очаква да завладява все по-голям пазарен дял спрямо моделите с двигател с вътрешно горене.

Разликите в дизайна със сегашното возило са драстични, но нека все пак не забравяме, че тук става въпрос по-скоро за шоу автомобил. Със сигурност обаче част от решенията ще открият своето място и при серийния продукт.

За жалост, засега няма информация за задвижващата система на концепта, а също така липсват и снимки от интериора. Очакваме повече в близките седмици.

Renault ще сглобява следващото поколение Kangoo от 2020 година в един от заводите си във Франция, в който се инвестират над 450 милиона евро за адаптация на производствените линии.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт