728 x 90

Jeep Wagoneer концепт е почти готов за серийно производство

Сътворен в наследството на марката Jeep, Wagoneer ще се превърне в портфолио от автомобили, което предефинира понятието „American Premium“ и ще предоставя уникално изживяване на клиентите. Wagoneer ще развие иновативни, автентични и приспособими за всички терени превозни средства с първокласни дизайн, функции и технологии. Изисканото и автентично портфолио на Wagoneer разширява моделната гама Jeep с

Сътворен в наследството на марката Jeep, Wagoneer ще се превърне в портфолио от автомобили, което предефинира понятието „American Premium“ и ще предоставя уникално изживяване на клиентите. Wagoneer ще развие иновативни, автентични и приспособими за всички терени превозни средства с първокласни дизайн, функции и технологии. Изисканото и автентично портфолио на Wagoneer разширява моделната гама Jeep с премиум модели.

Внушителният дизайн прави този концептуален Jeep просторен, луксозен, с ултра-комфортен интериор на дават визия за това какво можем да очакваме в серийното производство.

Концепцията Grand Wagoneer е модерен израз на оригиналния първокласен премиум Jeep. Устойчивите материали са включени в луксозния интериор. Концептуалният Grand Wagoneer включва усъвършенствана задвижваща система за електрически превозни средства, намекваща за усъвършенствани и забавни за шофиране на пътя и офроуд характеристики, водеща способност 4х4 и почти безшумно шофиране.

Автомобилите от серийното производство Wagoneer и Grand Wagoneer ще бъдат планирани в Детройт през следващата година. Изцяло новата концепция Grand Wagoneer, представена днес в Детройт, отбелязва възраждането на класическа и първокласна американска икона, предоставяща визия за това какъв може да бъде съвременният израз на оригиналния първокласен Jeep.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт