728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Ford сменя S-Max, Galaxy и Edge със 7-местна Kuga за Европа

  Ford разработва 7-местна версия на популярния си кросоувър Kuga за европейския пазар. Моделът ще има три реда седалки и визуално няма да се различава много от 5-местната конфигурация. В гамата на марката автомобилът ще замени три други линии едновременно. Става дума за вановете S-Max и Galaxy, които ще бъдат свалени от производство през 2022 година,

  Ford разработва 7-местна версия на популярния си кросоувър Kuga за европейския пазар. Моделът ще има три реда седалки и визуално няма да се различава много от 5-местната конфигурация.

  В гамата на марката автомобилът ще замени три други линии едновременно. Става дума за вановете S-Max и Galaxy, които ще бъдат свалени от производство през 2022 година, както и за слабо продаващия се Edge.

  Официалното име на новия модел все още не е ясно, но се посочват два основни варианта. Това са Grand Kuga и Kuga Max, като и двата са съобразени с предишни названия на 7-местни автомобили от Ford.

  Почти идентичен модел ще бъде лансиран и в САЩ по името Escape. Двата автомобила са в процес на разработка и ще бъдат показани най-вероятно към края на 2021 година.

   

  Autoclub.bg
  ADMINISTRATOR
  ПРОФИЛ

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *