728 x 90

Ford сменя S-Max, Galaxy и Edge със 7-местна Kuga за Европа

    Ford разработва 7-местна версия на популярния си кросоувър Kuga за европейския пазар. Моделът ще има три реда седалки и визуално няма да се различава много от 5-местната конфигурация. В гамата на марката автомобилът ще замени три други линии едновременно. Става дума за вановете S-Max и Galaxy, които ще бъдат свалени от производство през 2022 година,

    Ford разработва 7-местна версия на популярния си кросоувър Kuga за европейския пазар. Моделът ще има три реда седалки и визуално няма да се различава много от 5-местната конфигурация.

    В гамата на марката автомобилът ще замени три други линии едновременно. Става дума за вановете S-Max и Galaxy, които ще бъдат свалени от производство през 2022 година, както и за слабо продаващия се Edge.

    Официалното име на новия модел все още не е ясно, но се посочват два основни варианта. Това са Grand Kuga и Kuga Max, като и двата са съобразени с предишни названия на 7-местни автомобили от Ford.

    Почти идентичен модел ще бъде лансиран и в САЩ по името Escape. Двата автомобила са в процес на разработка и ще бъдат показани най-вероятно към края на 2021 година.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт