728 x 90

ST-Line и за Ford Kuga

ST-Line ниво на оборудване дебютира при Ford Focus и Fiesta, а скоро след това се появи и за Mondeo. Сега, от Синия овал анонсират, че пакетът от екстри ще бъде достъпен и за високопроходимия Kuga в Европа. Макар и да не предлага по-висока мощност, ST-Line може веднага да се различи от стандартните модели. Това става

ST-Line ниво на оборудване дебютира при Ford Focus и Fiesta, а скоро след това се появи и за Mondeo. Сега, от Синия овал анонсират, че пакетът от екстри ще бъде достъпен и за високопроходимия Kuga в Европа. Макар и да не предлага по-висока мощност, ST-Line може веднага да се различи от стандартните модели. Това става благодарение на черните елементи в предната част, където вече няма хром, както и на допълнителните аеродинамични детайли по каросерията.

Освен това, ламарините крият спортно окачване, което е с 10 мм по-ниско от стандартното, и оптимизирано кормилно управление, подпомагано от електрически сервоусилвател. Три различни мотора в няколко силови версии ще са достъпни за колата. Това са 1.5 дизел със 120 к.с., по-голям 2.0 дизел със 150 и 18 к.с., както и 1.5 турбо бензин във версии със 120, 150 и 182 к.с.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт