728 x 90

Maserati започва да тества прототипа на новото MC20

След направените тестове на т.нар. "муле", първият цялостен прототип на новият супер спортен автомобил Maserati MC20 излезе от лабораторията за иновации Maserati в Модена. Maserati притежава 100% италианска ДНК и не спира да се развива: Марката е идентифицирала и подбрала серия от емблематични местоположения в Италия, които напълно потвърждават глобалното изявление „Майстори на италианската дързост“,

След направените тестове на т.нар. "муле", първият цялостен прототип на новият супер спортен автомобил Maserati MC20 излезе от лабораторията за иновации Maserati в Модена. Maserati притежава 100% италианска ДНК и не спира да се развива: Марката е идентифицирала и подбрала серия от емблематични местоположения в Италия, които напълно потвърждават глобалното изявление „Майстори на италианската дързост“, от които новият MC20 е първото и върховно изражение.

Прототипът е заснет през нощта на площад Афари в Милано, под скулптурата на Маурицио Кателан – L.O.V.E., символ на италианската дързост в международното съвременно изкуство. Това поставя началото на период, в който ще бъдат направени пътни и пистови тестове при различни условия на шофиране, за да бъдат придобити жизненоважни данни необходими за подготовката на окончателната настройка на автомобила. През следващите няколко дни прототипът ще посети други места, символични за италианската дързост, преди да се завърне в Модена.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт