728 x 90

Нов тийзър от следващото поколение Mercedes S-Class

Mercedes-Benz е на финалната права преди серийното лансиране на следващото поколение S-Class. Флагманският модел на фирмата е на пратика готов като в момента текат пригтовления за неговата световна премиера. До големия дебют остават само няколко дни – той ще се състои на 2 септември тази година, когато лимузината ще "предефинира луксозния автомобилен сегмент с множество

Mercedes-Benz е на финалната права преди серийното лансиране на следващото поколение S-Class. Флагманският модел на фирмата е на пратика готов като в момента текат пригтовления за неговата световна премиера.

До големия дебют остават само няколко дни – той ще се състои на 2 септември тази година, когато лимузината ще "предефинира луксозния автомобилен сегмент с множество иновации.“

Както е видно от новия тийзър, екстериорно моделът ще е относително близко до своя предшественик. Немците няма да променят еволюционната посока на развитие на дизайна и отново ще заложат на консервативно излъчване.

Дизайнерите на Mercedes-Benz са създали приятна атмосфера с лаундж характер в кабината, белязан с елегантност, високо качество и лекота. Арматурното табло с новата си архитектура, модерен дизайн и ергономично разположение на дисплея е основна черта в новия модел. С високо качество на возене и ниски нива на шум, както и с широка гама от програми за енергизиращ комфорт S-класата се грижи за благосъстоянието на своите пътници. Те също така остават в добра форма благодарение на ефективната система за филтриране на въздуха.н дизайн, носещ асоциации с архитектурата и елементи на интериора при яхтите.

Новата S-класа идва и с опцията за автоматично регулиране на седалката и волана. Водачът само трябва да въведете височината си в MBUX, като това може да стане и с гласова команда. Системата изчислява оптималното място за управление за въведената височина и регулира седалката на водача, както и на волана и страничните огледала по подходящ начин.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт