728 x 90

Автосалон Женева 2017: Още един електрически супер автомобил на хоризонта

    Поредна нова компания ще се бори за клиенти на постоянно разширяващия се пазар за електрически автомобили. Elextra, компания базирана в Германия, но управлявана от швейцарски и датски инженери, ще покаже първия си автомобил на изложението в Женева в началото на март. Машината ще има четири врати, място за четири пътника и задвижване на четирите колела.

    Поредна нова компания ще се бори за клиенти на постоянно разширяващия се пазар за електрически автомобили. Elextra, компания базирана в Германия, но управлявана от швейцарски и датски инженери, ще покаже първия си автомобил на изложението в Женева в началото на март.

    Машината ще има четири врати, място за четири пътника и задвижване на четирите колела. Все още няма яснота каква ще е мощността на возилото, но се съобщава, че ускорението от място до почти 100 км/ч (60 мили в час) ще отнема само 2.3 секунди.

    За разлика от повечето конкуренти на Tesla, а и самата калифорнийска компания, Elextra ще се предлага в силно лимитирана серия от само 100 бройки. Тяхната цена все още не е обявена.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт