728 x 90

Официално: Изложението в Женева се завръща през 2022 година!

Организиращата структура зад Международното автомобилно изложение в Женева също вижда светлина в края на тунела със съобщението за връщане на шоуто през 2022 г.

На 28 февруари миналата година швейцарското правителство забрани публични събирания на повече от 1000 души в опит да забави разпространението на коронавирус в страната, принуждавайки организаторите на автомобилното изложение в Женева през 2020 г. да отменят събитието. Няколко месеца по-късно пандемията предизвика нова отмяна на едно от най-важните шоута в автомобилната индустрия този път за 2021 г. Тогава организаторите описаха финансовото състояние на изложението като наистина нестабилно, припомня Motor1.com.

За щастие нещата в много региони бавно се подобряват и хората се надяват да се върнат към нормалния си живот. Организиращата структура зад Международното автомобилно изложение в Женева също вижда светлина в края на тунела със съобщението за връщане на шоуто през 2022 г. Не всичко ще бъде същото, макар че това не е непременно лоша новина.

На първо място, автомобилното изложение в Женева през 2022 г. ще се проведе между 19 и 27 февруари 2022 г., като официалните дни за пресата са планирани за 17 и 18 февруари. Досега GIMS обикновено се провеждаше в първите дни на март, но може би антипандемичните и други фактори са довели до по-ранна дата за следващата година.

Заинтересованите изложители имат срок до средата на юли да се регистрират за събитието през 2022 г., което ще представлява „вълнуваща еволюция“ на шоуто в Женева и ще бъде „значително различно от миналото“. Организаторите не предоставят повече подробности за това какво ще се промени, въпреки че признават, че всичко зависи от пандемичните условия през февруари следващата година.

„С изпращането на тръжните пакети, ние вече официално започваме организирането на GIMS 2022. Моят екип и аз с нетърпение чакаме да представим нашата концепция на изложителите и впоследствие на обществеността. Наистина се надяваме, че здравословното състояние на обществото и съответните регламенти по отношение на Covid 19 ще ни позволят да го направим реалност“, коментира Сандро Мескита, главен изпълнителен директор на GIMS.

Повече подробности трябва да бъдат представени през „следващите седмици“.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт