728 x 90

Автосалон Франкфурт 2017: Honda хибридизира CR-V

Във Франкфурт, по време на 2017 IAA, Honda ще представи на европейската аудитория хибридна версия на най-продавания си модел – джипката CR-V. Машината вече беше демонстрирана в рамките на салона в Шанхай, но сега ще стъпи на европейска земя за първи път.  На този етап не се знае каква точно е моторизацията на машината, но

Във Франкфурт, по време на 2017 IAA, Honda ще представи на европейската аудитория хибридна версия на най-продавания си модел – джипката CR-V.

Машината вече беше демонстрирана в рамките на салона в Шанхай, но сега ще стъпи на европейска земя за първи път. 

На този етап не се знае каква точно е моторизацията на машината, но най-вероятно тя е идентична с тази на Accord Hybrid. Т.нар. Honda Sport Hybrid Intelligent Multi-Mode Drive система използва 2.0-литров бензинов мотор, подпомаган от два електромотора за системна мощност от 212 к.с.

Що се отнася до визията, засега не се съобщава за промени по дизайна на хибридния кросоувър, които да го отличават от своите конвенционални "братя".

Японците не коментират дали възнамеряват да лансират модела на Стария континент, въпреки че вече потвърдиха пускането му в САЩ.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт