728 x 90

И Lamborghini пропуска изложението в Париж тази година

    Lamborghini стана поредният производител, който ще се откаже от представяне на своите модели по време на изложението в Париж тази година. Информацията все още не е официална, но Car цитира свои източници приближени до производителя.  Интересното е, че италианците пропуснаха и миналия салон на същата локация, който се проведе през 2016 година. За последно Lambo

    Lamborghini стана поредният производител, който ще се откаже от представяне на своите модели по време на изложението в Париж тази година. Информацията все още не е официална, но Car цитира свои източници приближени до производителя. 

    Интересното е, че италианците пропуснаха и миналия салон на същата локация, който се проведе през 2016 година. За последно Lambo беше в Париж през 2014 г.

    Компанията собственик на Lamborghini, Volkswagen, също няма да присъства на тазгодишния салон във френската столица. Говорител на VW Франция обаче обяви, че Audi, Porsche, Skoda и SEAT ще участват на салона.

    Volkswagen и Lamborghini се присъединяват към Ford, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel и Volvo, които вече обявиха, че няма да участват на изложението в Париж тази година.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт