728 x 90

Ford пропуска изложението в Женева догодина?

    Ford става поредният производител, който няма да участва на голямо изложение догодина. От Синия овал са взели решението да пропуснат салона в Женева през пролетта, като информацията може да се смята за сигурна, тъй като идва от авторитетното издание Automotive News. Като основна причина се изтъква фактът, че периодът на провеждане на изложението не съвпада

    Ford става поредният производител, който няма да участва на голямо изложение догодина. От Синия овал са взели решението да пропуснат салона в Женева през пролетта, като информацията може да се смята за сигурна, тъй като идва от авторитетното издание Automotive News.

    Като основна причина се изтъква фактът, че периодът на провеждане на изложението не съвпада с графика на премиери на нови модели от бранда. 

    Вместо да посети Женева, Ford ще организира собствено събитие следващата пролет, на което ще запознае медиите и клиентите си с новостите от работата по електрически превозни средства.

    Ford ще пропусне и изложението в Париж по-късно през 2018 година, като това няма да е първият подобен случай. Предстои да стане ясно дали от компанията ще посетят салона в Детройт през януари догодина.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт