728 x 90

Дебют за Subaru Viziv Adrenaline в Женева

    Subaru ще покаже третия концепт от серията Viziv по време на изложението в Женева в началото на март. Той ще носи името Viziv Adrenaline и ще приеме формата на малък кросоувър. Интересното е, че първият тийзър на машината загатва за само две врати, което би било доста интересно решение за този сегмент. Можем да видим

    Subaru ще покаже третия концепт от серията Viziv по време на изложението в Женева в началото на март. Той ще носи името Viziv Adrenaline и ще приеме формата на малък кросоувър.

    Интересното е, че първият тийзър на машината загатва за само две врати, което би било доста интересно решение за този сегмент. Можем да видим и доста висок просвет.

    Също така, снимката показва и наличието на камери вместо странични огледала. Освен това, в предния капак има отвори за въздух, което може би загатва за наличието на двигател с вътрешно горене.

    Японците не разпространяват повече детайли на този етап, като по всички личи, че всичко ще стане ясно на 5 март, когато ще бъде и световната премиера на студията.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт