728 x 90

Първият DS Store в България отвори врати в София

Първият DS Store в България отвори врати в София

Той се намира на бул. Ботевградско шосе 459.

DS Automobiles и официалният вносител на марката в България – София Франс Ауто, откриха първия в страната DS Store Sofia. Той се намира на бул. Ботевградско шосе 459 и се простира на разгърната площ от 200 м2.

Концепцията излиза извън рамките на стандартния автомобилен шоурум, за да се доближи до кодовете на луксозните бутици. Изграден по премиум стандартите на марката, DS Store предлага ексклузивни продукти, ново дигитално преживяване с DS VIRTUAL VISION, зона за аксесоари и фен продукти.

Марката черпи ноу-хау от майсторите на лукса в Париж. Атмосферата е уютна, продуктите и материалите са добре осветени. Обслужването е прецизно и вещо, а грижата, която се полага за клиентите, се изразява чрез качеството на дизайна и оборудването. Технологията е навсякъде. Бутикът предлага обстановка, изпълнена с финес и елегантност.

Демонстрацията на френския експертен опит съчетава технологичност и майсторство чрез висококачествени материали. Всеки детайл е изпипан, клиентите могат да усетят тапицерията на автомобилите, да разгледат инструментите, с които майсторите ги изработват ръчно.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт