728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Следете трафика на границата ни с Гърция (Кулата-Промахон) с нова уеб камера

Ако се готвите за пътуване в посока Гърция, вече можете да следите трафика на пункта Кулата-Промахон, благодарение на нова уеб камера. Тя е позиционирана на бензиностанция малко преди границата и е монтирана в партньорство между Съюза на българските автомобилисти (СБА) и OMV България. Всъщност, камерите са три. Камера 1 следи трафика към Гърция, а камера

Ако се готвите за пътуване в посока Гърция, вече можете да следите трафика на пункта Кулата-Промахон, благодарение на нова уеб камера. Тя е позиционирана на бензиностанция малко преди границата и е монтирана в партньорство между Съюза на българските автомобилисти (СБА) и OMV България.

Всъщност, камерите са три. Камера 1 следи трафика към Гърция, а камера 2 – този към България. Много ценна е камера 3, която се намира на ОМV Чучулигово на 2 км от границата и следи трафика за дълги колони от автомобили. Камерите се обновяват автоматично на всеки 30 секунди, но не могат да предложат запис за изминали часове.

Прочети още:
Агенция Пътна инфраструктура платила 1.225 милиона лева за... местене на конуси

Граничният контролно-пропускателен пункт Кулата – Промахон е най-използвания от българските туристи за почивка в Гърция. Намира се в Югозападна България в близост до Петрич и Сандански. През шестте ГКПП на българо-гръцката граница само за 2019 година са преминали близо 15 милиона души и 6 милиона автомобила. Най-натоварено е било именно през ГКПП Кулата.

Актуална информация за трафика, както и за необходимите документи за преминаване през ГКПП Кулата, следете ТУК.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *