728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Официално: Honda възражда легендата Integra!

Японският производител Honda обяви официално завръщането на легендарния си спортен автомобил Integra. Машината засега е потвърдена за САЩ под логото на луксозната марка Acura, но не е изключено да я видим и в Европа с логото на Honda. Дебютът е насрочен за 2022 година. Засега информацията по въпроса е минимална, но можем да предположим, че

Японският производител Honda обяви официално завръщането на легендарния си спортен автомобил Integra. Машината засега е потвърдена за САЩ под логото на луксозната марка Acura, но не е изключено да я видим и в Европа с логото на Honda. Дебютът е насрочен за 2022 година.

Засега информацията по въпроса е минимална, но можем да предположим, че новата Integra ще се базира на 11-тото поколение Honda Civic. Civic няма да има версия с две врати, а спортният премиум автомобил ще поеме тази роля в гамата на японския производител, отбелязва Motor1.com.

Прочети още:
Новият семеен модел на Dacia ще се казва Jogger

От единственото достъпно официално изображение към този момент виждаме, че новата Integra ще има големи фарове с дълга LED лента, играеща ролята на дневна светлина.

Какво ще видим под предния капак, каква ще бъде цената и дали ще видим Integra в Европа – засега отговор на всички тези въпроси липсва. Надяваме се да получим повече детайли съвсем скоро.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *