728 x 90

Изпробвайте SUV гамата на Haval в рамките на двудневния фестивал на китайската култура и технологии

„Институт Конфуций“ – София ще бъде домакин на тазгодишното издание на фестивала – Дни на китайската култура и технологии. В рамките на два последователни дни (5 и 6 ноември) посетители ще могат да се потопят в света на азиатската култура и да станат свидетели на бурното технологично развитие на китайското автомобилостроене. Haval България ще вземе

„Институт Конфуций“ – София ще бъде домакин на тазгодишното издание на фестивала – Дни на китайската култура и технологии. В рамките на два последователни дни (5 и 6 ноември) посетители ще могат да се потопят в света на азиатската култура и да станат свидетели на бурното технологично развитие на китайското автомобилостроене. Haval България ще вземе участие в събитието, представяйки своята обновена SUV моделна гама. Ще има и специално обособена тестова зона, в която всеки желаещ ще може да тества избран от него модел.

Китай продължава да доминира в продажбите на нови автомобили, които съставляват около една трета от продажбите на световно ниво. Не е изненадващ факта, че именно китайските автомобилни производители търпят найбурно развитие през последните години. Този напредък може да бъде видян и в новите модели на един от големите китайски производители – GWM.

Третото поколение на найпродавания модел на GWM – Haval H6 – направи своя дебют пред българска публика в края на миналата година. Автомобилът впечатлява със своя изключително съвременен и минималистичен дизайн, интелигентни технологии и асистиращи системи. Интериорът е проектиран с внимание към най-малкия детайл. Haval H6 се предлага с богато стандартно оборудване, като във високото ниво си ниво разполага със степен на автономност L2, адаптивен круиз контрол, система за поддържане на центъра на лентата на движение и напълно автономен асистент за паркиране.

Посетителите на събитието ще могат да тестват също така високопроходимия Haval Dargo, хибридния Haval H6 HEV, компактния градски SUV Haval Jolion, и наследника на седмото поколение на пикапа Steed – луксозния и технологичен Poer.

Двудневният фестивал „Дни на китайската култура и технологии“ ще се проведе в „Институт Конфуций“, гр. София, бул. Александър Стамболийски 82, входа от ул. Опълченска, на 5 и 6 ноември, от 11 до 17:30 часа.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт